Δωρεάν μεταφορικά στην Ελλάδα για όλες τις αγορές με προπληρωμή από 50€ και πάνω.
Μπορείτε να επισκευθείτε το φυσικό κατάστημα μας κατάστημα για click away και click in store μόνο με προκαθορισμένο ραντεβού.
Μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις στις παραγγελίες εκτός Αθηνών λόγω αυξημένου φόρτου εργασίας στις μεταφορικές εταιρείες.

Το λάθος του Σπουκ

-15% Το λάθος του Σπουκ

Το 5ο βιβλίο της σειράς "Tα Χρονικά του Ευλογημένου Λιθαριού". Έρχεται με την προειδοποίηση να μην διαβαστεί αφού έχει νυχτώσει.

«Σήκω τώρα», με πρόσταξε εκείνη, με αυστηρή φωνή. «Σχεδόν έφτασε η ώρα. Ο κίνδυνος είναι κοντά. Σύντομα οι εχθροί μας θα καταφτάσουν».

«Οι εχθροί μας;» τη ρώτησα. «Είναι πολλοί;»

«Φυσικά, μικρέ. Η κόρη του Δαίμονα δεν θα είναι μόνη της. Έχει ήδη φωνάξει κι άλλους να τη βοηθήσουν. Μάγισσες του νερού από όλα τα μήκη και τα πλάτη συνέρχονται σε αυτόν το λοφίσκο. Η ώρα της μάχης πλησιάζει».

Καθώς η Κομητεία γίνεται ολοένα και πιο επικίνδυνη, ο Τομ υποχρεώνεται από το δάσκαλό του να ταξιδέψει βόρεια, προκειμένου να εκπαιδευθεί από τον Μπιλ Αρκράιτ, έναν άλλο σπουκ. Ο Αρκράιτ ζει σε κάποιον στοιχειωμένο μύλο στις παρυφές ενός επικίνδυνου βαλτότοπου και οι εκπαιδευτικές του πρακτικές είναι σκληρές. Ωστόσο, έχει καταφέρει να σκληραγωγήσει πολλούς μαθητευόμενους στο παρελθόν και τώρα καλείται να πράξει το ίδιο με τον Τομ.

Όταν όμως ο Δαίμονας στέλνει την ίδια του την κόρη, μια πανίσχυρη μάγισσα του νερού, να καταστρέψει τον Τομ, ο Αρκράιτ λαμβάνει μια λανθασμένη απόφαση και ο Τομ βρίσκεται μόνος και αβοήθητος απέναντι στους εχθρούς του. Ο Σπουκ και η Άλις σπεύδουν προς βοήθειά του, όμως αρκεί άραγε η συνδυασμένη δύναμή τους για την αντιμετώπιση μιας τόσο σκοτεινής δύναμης; Και ποιο ήταν το λάθος του Σπουκ, που μπορεί να δώσει την τελική νίκη στο σκότος;

Βιβλία
ISBN9789606868511
Έκδοση2011
ΕκδοτικόςΦανταστικός Κόσμος
ΕξώφυλλοΣκληρό
Μέγεθος14x21 cm
ΜεταφραστήςΒέρα Βασιλάκη
Σελίδες400
ΣυγγραφέαςJoseph Delaney

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Captcha
  • 24,90€
  • 21,17€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 19,97€

Ετικέτες: Φανταστικός Κόσμος, Φαντασίας, Joseph Delaney, The Wardstone Chronicles, The Spook's Mistake