Δωρεάν μεταφορικά στην Ελλάδα για όλες τις αγορές με προπληρωμή από 50€ και πάνω.

Lord of the Rings Statue: Saruman The White

Lord of the Rings Statue: Saruman The White

Κάποτε επικεφαλής του Τάγματος του Istari και ένας πραγματικά μεγάλος και σοφός Μάγος, ο Σαρούμαν ο Λευκός, έπεσε στο σκοτάδι και έγινε πράκτορας του κακού κατά τη διάρκεια του Πολέμου του Δαχτυλιδιού.
Για πολύ καιρό μελετούσε τον εχθρό του, πιστεύοντας ότι με την καλύτερη κατανόηση του Σάουρον θα μπορούσε να βρει τρόπο να τον νικήσει. Χρησιμοποιώντας ένα από τα χαμένα Seeing Stones του Númenor, ο
Σαρούμαν προσπάθησε να κατασκοπεύσει τον Dark Lord, αλλά ξεγελάστηκε και επικοινωνούσε μαζί του μέσω της γυαλισμένης μαύρης σφαίρας. Ήταν ένας διαγωνισμός θέλησης, τον οποίο ο Saruman έχασε!

Παρασυρμένος από υποσχέσεις και σκοτεινές σκέψεις για κυριαρχία, ο Σαρούμαν ξέφυγε από τον σκοπό του και εγκατέλειψε τους συμμάχους του. Αλαζονικά, πίστευε ότι ήταν ικανός να σφετεριστεί τη θέση του Σάουρον. Ακόμα και όταν εκτελούσε τις διαταγές του νέου του αφέντη, ο διεφθαρμένος Μάγος σχεδίαζε μια δεύτερη προδοσία. Ωστόσο, η υπερηφάνεια και η λαγνεία της δύναμης είχαν τυφλώσει τον Saruman και το Μάτι του Sauron αντιλήφθηκε την προδοσία του μέσα από το φακό του palantir.

Η κατάρρευση του Σαρούμαν, άλλοτε ηγέτη του Λευκού Συμβουλίου, ήταν γραφτό να γραφτεί με αίμα.


Ένα γλυπτό από τον Gary Hunt, μέλος του αρχικού πληρώματος του Lord of the Rings, ο Saruman the White θα αποτελέσει μια εξαιρετική προσθήκη στη συλλογή μικρογραφιών από το Weta Workshop.


Σειρά: Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών
Υλικό: Resin

Μέγεθος: 18,1 cm

Δεν είναι κατάλληλο για παιδιά. Απευθύνεται σε συλλέκτες

Βιβλία
Υλικό ΚατασκευήςΡεζίν
Έκδοση2020
ΣχεδιαστήςGary Hunt,
Μέγεθος19 cm

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Captcha
  • Views: 1024
  • Κατασκευαστής: Weta Workshop
  • Κωδικός Προϊόντος: ST-LOTR-0001 (12122)
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 109,90€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 88,63€

Ετικέτες: Statue, Άγαλμα, Figure, Φιγούρα, Collectible, Συλλεκτικό, Rezin, ρεζίν, The Lord of the Rings, Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών, Saruman, Σάρουμαν, Weta Workshop